Sport

Budescu a jucat din nou

Budescu a jucat din nou pentru campioana României. Atacantul, aflat sub contract cu o grupare chineză din liga a doua, a revenit la Astra Giurgiu și se pregătește în cartierul “9 Mai”. Astra 2 a avut parte de un amical exotic împotriva lui Al Ittihad, o formație nou-promovată în prima ligă din Emirate.

Înainte de meci, Constantin Budescu a făcut câteva mișcări de încălzire, împreună cu un alt coechipier, francezul Damien Boudjemaa. Cei doi vor urmări din fața televizorului bătălia decisivă pe care colegii lor o dau, în această seară, împotriva “ciocănarilor” de la West Ham, pentru accesul în grupele Europa League. Budescu a intrat în repriza secundă și s-a remarcat doar prin două șuturi, unul din acțiune, iar altul din lovitură liberă. Echipa secundă a Astrei este pregătită de Marius Măldărășanu, iar la Al Ittihad joacă românul Mihai Costea.

Cel poreclit “Nilă” este “prințul” golurilor la arabi, fiind golgeterul echipei. Dar în amicalul cu astriștii el s-a remarcat doar prin câteva ratări. Costea a spus că vrea să rămână cât mai mult timp în Emiratele Arabe Unite, dar urmărește în continuare campionatul românesc. “Nilă” sustine că Liga I este mult mai săracă de când a plecat el, fără echipe de tradiție precum Petrolul și Rapid. La aceste grupări a făcut carieră și “Șumudică la scară mai mică”. Măldărășanu a început un nou drum, pe banca tehnică, și speră să-i dea cât mai mulți jucători lui Marius Șumudică la echipa mare. În amicalul de aseară, ambele echipe și-au adus aminte de finala Campionatului European. Arena a fost invadată de musculițe apărute din cauza căldurii. Tot căldura le-a priit mai mult celor de la Al Ittihad, care s-au impus cu 2-0, reușind câte un gol pe repriză.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co