Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Una din două, în turul trei

Una din două echipe prahovene s-a calificat mai departe în Cupa României. CS Păulești este performera județului Prahova, după ce s-a impus pe teren propriu. Trupa antrenată de Iulius Mărgărit a câștigat cu 3 la 1 în fața celor de la Urban Titu. Au fost câte două goluri pe repriză. În prima parte Alex Ion și Andrei Ciobanu, de la gazde, au dus scorul la 2-0. După pauză, oaspeții au avut o zvâcnire, prin golul reușit de Nicolescu.

În finalul meciului Ciobanu, golgeterul echipei, a risipit orice emoție, ducând scorul la 3-1, printr-un penalty transformat în finalul confruntării. Păuleștiul merge mai departe în competiția surprizelor, Urban Titu și Voința Lanurile fiind victimele sale de până acum. Turul următor se va disputa pe 14 septembrie. Cealaltă grupare din județ, Petrolistul Boldești, a fost victima grupării antrenate de fostul petrolist Gabi Paraschiv. Flacăra Moreni a câștigat cu 3 la 2. “Eroul” gazdelor a fost Plăcintă, autorul unei triple în poarta apărată de Dinu. Iar pentru prahoveni au înscris Mihăiță și Iancu.

Boldeștina a scăpat de emoțiile Cupei, dar nu și de cele din campionat. În această după-amiază oficialii clubului au fost la Federația Română de Fotbal pentru a afla echipele cu care se va confrunta în sezonul viitor al Ligii a III-a. Față de anul trecut, pe lingă formația antrenată de Marian Ilie, din Prahova, a mai apărut și Astra 2 Giurgiu, proaspăt înscrisă în eșalonul trei fotbalistic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co