Actualitate

Bunicul și boxul

Antrenorul emerit Ion Moroiță este proaspăt bunic. Însă această nouă postură nu l-a împiedicat să stea departe de box. Maestrul se afla la Târgu-Mureș, unde s-a desfășurat Campionatul Național de Tineret, când a aflat marea veste. Iar cel mai important elev al său trebuie să-i dedice victoria supremă.
În finala categoriei 56 de kilograme, Gabriel Șchiopu l-a înfruntat pe brăileanul Valentin Velicu. Cei doi se cunosc foarte bine, fiind colegi la lotul național. Tot de la C.S. Petrolul, Samuel Gheorghe, categoria 75 de kilograme, a trebuit să se mulțumească cu medalia de bronz, fiind învins în drumul spre finală. De la CSM Ploiești, maestrul emerit Titi Tudor a avut doi boxeri în finală. După ce în semifinale l-a învins pe un sportiv de la Conpet, Răzvan Mihai s-a luptat pentru aur, la categoria 52 de kilograme, cu reprezentantul Farului Constanța. Un alt pugilist de la CSM care a ajuns în finală este George Dumitrescu. El a încrucișat mănușile, la 60 de kilograme, cu un pugilist de la CSM Călărași.
CSM-ul a mai avut un sportiv implicat la categoria super grea, însă a pierdut șansa de a urca pe podium. Competiția de la Mureș a reunit cei mai buni boxeri ai României la acest nivel. Asta pentru că au concurat cei mai buni de la categoria tineret, multipli campioni naționali, componenți ai loturilor naționale și ai centrelor olimpice, participanți la Mondiale sau Europene.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co