Politica

Burlacu a plecat pentru bani

PNL Prahova contraataca. Daca ieri, deputatul Cristian Burlacu a facut publice motivele sale de renuntare la PNL si de aderare la PD-L, astazi, conducerea organizatiei judetene a PNL Prahova a organizat o conferinta de presa pentru a lamuri anumite aspecte legate de fostul deputat liberal. Adrian Semcu, presedintele PNL Prahova a declarat ca nu se astepta ca Burlacu sa paraseasca randurile liberalilor si asta in ciuda faptului ca fostul coleg era recunoscut ca fiind un traseist politic. Declaratiile socante au venit insa din partea primarului din Sinaia, Vlad Oprea.
Oprea a mai declarat ca acel contract valoreaza 5 milioane de lei  si ca a fost castigat de catre firma sotiei lui Burlacu in luna martie a acestui an prin licitatie unde aceasta firma a fost singurul ofertant.

Pentru bani sau nu, plecarea lui burlacu la alt partid a scos abia acum la iveala nemultumirea colegilor sai de partid fata de faptul ca acesta nu mai tine in ultima perioada audientele pentru cetatenii care l-au votat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co