Sport

Calificare “3 în 1”

Petrolul a reușit o calificare “3 în 1”. Formația ploiesteana merge în sferturile Cupei României după 3-2 cu Rapid Suceava. Gigi Mulțescu a spus după meci că a îndeplinit trei obiective în ceața de la Botoșani: calificarea în sferturi, a ferit jucătorii de baza de accidentări, menajându-i, și a dat șansa celor mai puțin folosiți să arate ce pot. Unii dintre ei chiar au arătat câte ceva, cum ar fi Ipsa și Haddad. Fundașul croat a înscris primul gol oficial în tricoul Petrolului, iar mijlocașul israelian a punctat pentru prima dată, la ambele reușite contribuind Laurențiu Marinescu.

Căpitanul Petrolului, la această partidă, a oferit pasele decisive și datorită acestora a fost declarat jucătorul meciului. Marinescu se bucură că Astra și Dinamo au fost eliminate, deoarece pot avea un drum și mai ușor spre finală și spre câștigarea trofeului. Totuși găzarii au avut ceva emoții, fiind egalați în repriza secundă prin golul lui Matei.

Însă la următoarea fază, Velescu și-a deviat mingea în poartă după o centrare a lui Priso. Moldovenii au dat și golul doi prin Sumânariu, dar până la final lupii au știut să țină de rezultat. Calificarea a fost urmărită din fața televizorului și de Pecanha, Geraldo, Gerson, Mustivar, De Lucas, Teixeira și Tamuz, care au fost lăsați acasă de principalul Gigi Mulțescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co