Sport

Petrolul, între amenzi și datorii

FC Petrolul are datorii către Bornescu. Fostul portar al echipei ploieștene este acum la Rapid, însă mai are de luat bani din perioada petrecută pe “Ilie Oană”. Camera pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a admis în parte pretențiile financiare ale lui Bornescu și obligă clubul la plata către jucător și a taxei de procedură, însă există și dreptul la recurs.

Gruparea petrolistă nu scapă de amenzi nici după partida de la Giurgiu. Comisia de Disciplina a Federației a sancționat-o cu o penalitate sportivă de 8.000 lei după raportul observatorului de joc Octavian Goga. Acesta a precizat că suporterii ploieșteni au avut scandări xenofobe și din această cauza Petrolul a ajuns în categoria “etapa și amenda”.

Formația mai are și motive de bucurie aduse de juniorii clubului. Antonio Mihalache și Iulian Ilie au jucat la echipa națională “under 15”, iar Ilie a și marcat în amicalul, 5-1, cu selecționata Moldovei.

Petrolul îl sărbătorește, astăzi, pe Yuksel Yesilova, preparatorul fizic al echipei și “mâna dreaptă” a lui Mulțescu. Iar turcul speră să aibă motive să facă cinste, staff-ului și jucătorilor, după meciul din optimile de finală ale Cupei României.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co