Actualitate

Când pe podium, când în afara lui

Petrolul poate trece de la extaz la agonie și retur într-o singură etapă. Așa se întâmplă odată cu disputarea meciurilor în liga a doua acolo unde și această rundă se desfășoară pe parcursul a cinci zile. Și îți oferă posibilitatea să fii pe podium acum și, la câteva ore, în afara lui.

Etapa a început joi și se termină luni seară, cu meciul Petrolul-Farul. Runda a 14-a a fost inaugurată de victoria categorică, 4-0, a celor de la U Cluj în fața lui ACS Timișoara.

Datorită succesului, clujenii au luat locul ploieștenilor, fiind acum pe locul 4, la egalitate cu Clinceni. Azi s-a jucat Mioveni-Daco-Getica, ”grosul” partidelor va fi sâmbătă, iar duminică se va disputa derbiul Chindia Târgoviște-Sportul Snagov.

Rezultatele din această etapă vor mai schimba configurația clasamentului și, pentru a fi siguri că vor reveni pe podium, găzarii trebuie să treacă de marinari. În week-end, trupa antrenată de Tavi Grigore va intra în cantonament. Fără fundașii Ghinga și Țigănașu, accidentați, dar cu portarul Bolboașă și jucătorii Antoche și Arnăutu.

Ei au fost sancționați pentru că „nu au avut o comportare corectă, civilizată şi principială în raport cu ceilalţi jucători, cu antrenorii sau cu alte persoane din cadrul clubului”. Antoche a primit un avertisment disciplinar scris, iar Arnăutu şi Bolboaşă au fost ”arși la buzunar”. Măsurile au fost luate în conformitate cu prevederile Regulamentului Intern al acestui sezon. Totuși, aceste pedepse nu l-au influențat pe principalul Tavi Grigore, care i-a titularizat pe cei trei în jocul din Colentina și poate face același lucru și la jocul cu Farul Constanța.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co