Sport

Cântar cu supergreutate

Cântar cu supergreutate înaintea ultimelor lupte în cușcă din 2016. Muntele Bihorului Sandu Lungu versus britanicul John Painter și Tolea Ciumac împotriva polonezului Michal Wlazlo sunt anunțate ca fiind cele mai tari ciocniri între greii din MMA. Ultima gală din 2016 se desfășoară, în acestă seară, la Sala Olimpia. Luptătorii au făcut cântarul oficial la un hotel din Ploiești, iar Lungu și Painter de-abia așteaptă confruntarea.
Un alt britanic, Luke Barnatt, este o raritate având în vedere că nu are tatuaje. El se va bate cu veteranul Cristi Mitrea, iar un alt român, Aurel Pirțea, îl va înfrunta pe un fan al luptătorilor greci, ungurul Gusvan, venit cu un coif specific spartanilor. Sunt și adversari care au intrat în spiritul Crăciunului oferindu-și cadouri. Lupta în cușcă este un mod de viață și pentru Diana Belbiță. Ea trebuia să se bată cu o rusoaică, dar adversara s-a accidentat. Diana se simte bine în lumea bărbaților, chiar dacă uneori mai trece prin momente delicate.
Gala MMA All Stars oferă 11 lupte, reuniunea fiind deschisă de ploieștenii Dragoș Nicolae și Ștefan Pîrîianu, care vor încerca să-și doboare adversarii români la categoria 77 de kilograme.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co