Sport

Arnautovic, comemorat acasă

Mesajul transmis, acum câțiva ani, de Vladimir Arnautovic a fost mai prezent ca niciodată în inimile suporterilor ploieșteni. Vorbele lui Dado au sensibilizat până la lacrimi o sală întreagă venită ca pe timpuri, când CSU Asesoft avea meci, iar “Dado” Arnautovic creștea în inimile tuturor prin felul său de a fi. S-a văzut și în filmul dedicat bosniacului, cu momentele din cariera de baschetbalist, antrenor sau de când era sufletul petrecerilor. Arnautovic este într-o altă lume, dar oamenii nu l-au uitat și au organizat prima ediție a memorialului care îi poartă numele.
Cătălin Burlacu, însoțit de fetiță, și Ionuț Georgescu, venit cu soția, le-au vorbit oamenilor despre fostul lor coleg, prieten, părinte și nu numai. Vlad și George Negoițescu, Sebi Ghiță dar și alți apropiați au venit la evenimentul organizat de Clubul Sportiv Universitar și Ploiești Basketball.
Lui Dado i-au plăcut prezentările spectaculoase de aceea gazdele au organizat un show de acest gen înaintea meciului demonstrativ. S-au întâlnit CSU Ploiești și Foka Kragujevac, juniori sub 16 ani, iar în timpul pauzelor au avut loc demonstrații de baby și mini-baschet și dansuri ale majoretelor. Vladimir Arnautovic a câștigat, din postura de jucător, un titlu și o Cupă a României, iar ca antrenor a reușit trei eventuri și încă patru campionate. Rămân de poveste și victoriile memorabile în cupele europene, în fața unor echipe precum Girona, Spartak Sankt-Petersburg și Valencia. Toate acestea, pentru baschetul ploieștean și cel românesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co