Actualitate

Ce sumă exorbitantă a cerut un afacerist pentru spațiul de la Hale

Dincolo de disputele politice, adevăratul impediment pentru construcția noii piețe de la Hale este, de fapt, un singur om. Și ne referim aici la afaceristul Claudiu Ciuciureanu, care a cumpărat în 2001, pe vremea primarului Emil Calotă, spațiul comercial Unimarket, ce aparținea S.C. Hale și Piețe.

Acum, tot proiectul de demolare a actualei piețe, construcția uneia noi și mutarea comercianților în corturi industriale este blocat pentru că omul de afaceri a cerut un milion de euro pentru a accepta demolarea.
În acest moment, afaceristul Ciucureanu, care deține un spațiu de 171 metri pătrați, nu mai desfășoară acolo niciun fel de activitate comercială. În schimb, acesta a acționat în judecată atât Primăria Ploiești, cât și S.C. Hale și Piețe, cerându-le acestora să îi dea și terenul pe care este ridicată construcția în litigiu.

Între timp, speranțele se îndreaptă către Consiliul Județean, care ar trebui să emită o hotărâre prin care să declare construcția noii piețe de la Hale de utilitate publică, permițând astfel demolarea obligatorie a construcției.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co