Actualitate

O nouă lovitură în bugetul Clubului Sportiv Municipal

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a primit o nouă lovitură în bugetul său.
Potrivit celor de la ziarulprahova.ro, Clubul Sportiv Municipal trebuie să-i plătească antrenorului de baschet Eugen Ilie suma de 235.043 de lei! Adică peste 50.000 de euro!
Ilie a dat clubul în judecată după ce a promovat echipa în Liga Națională, dar cu care nu a mai apucat să joace, deoarece a fost desființată. S-a judecat pentru întreaga sumă prevăzută în contract și a câștigat, în timp ce şi-a continuat cariera de antrenor la alte echipe din Liga întâi. Contractele făcute la acea vreme s-au realizat în mandatul directorului Cezar Stoichiciu. Iar sumele câștigate de Ilie dar și de alți antrenori și sportivi în instanță trebuie date în condițiile în care majoritatea dintre ei nu au mai prestat nici măcar un minut pentru clubul care acum trebuie să le restituie banii.
Dacă la CSM datoriile sunt mari și vechi, în schimb, sigla clubului este una nouă. Conform unei hotărârii din şedinţa Consiliului Local Ploieşti din data de 27 iunie, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti are o nouă emblemă. Decizia schimbării fostei sigle s-a luat în contextul în care aceasta nu mai era reprezentativă pentru club, având reprezentate doar şase dintre cele 15 secţii existente în acest moment.
Noua emblemă are în conţinut culorile clubului, dar şi, ca noutate, Stema Municipiului Ploieşti, ca semn al implicării Primăriei Municipiului Ploieşti şi a Consiliului Local Ploieşti în susţinerea şi promovarea activităţii sportive din judeţ. Proiectul de Hotărâre a fost iniţiat de unii consilieri locali şi susţinut de unul dintre viceprimarii Ploieştiului, Cristian Ganea, toţi aceștia fiind membri în Comitetul de Coordonare a activităţii CSM Ploieşti.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co