Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Chimia succesului

Chimia succesului i-a determinat pe baschetbaliștii Ploieștiului să facă unul dintre cele mai bune meciuri în Sala Olimpia. Și să câștige la 20 de puncte diferență împotriva unei echipe care de obicei joacă în Euroligă. Asesoft Ploiești s-a impus cu 103 la 83 în fața lui Lietuvos Vilnius, reușind cea mai clară victorie de până acum în EuroCup. Dee Brown a fost eroul alb-albaștrilor și a dezvăluit după meci că nu a putut dormi în noaptea dinaintea partidei, fiind prea concentrat la ce avea să urmeze. Și a urmat un joc cu 18 puncte și 14 assit-uri, fapt pentru care a fost desemnat MVP-ul rundei în această competiție, de forul internațional ULEB.

Brown a explicat că există o chimie între ei, are jucători extraordinari în ofensivă, iar treaba lui este să dea pase cât mai bune. Iar la acest meci a reușit. Și antrenorul Dado Arnautovic a fost foarte stresat de acest meci, mai ales că și-a adus aminte de anul trecut când au pierdut meciul doi, iar Flowers s-a accidentat. El și-a dorit foarte mult să câștige, de aceea “a suflat și-n iaurt” înaintea confruntării.

Antrenorul susține că a fost o victorie senzațională, dar au profitat și de oboseala lituanienilor. Aceștia au venit și cu 15 suporteri, care la un moment dat au bătut din palme cu pantofii. Americanul Hayes a debutat cu bine la Ploiești, reușind “trei de trei” de la mare distanță. În celelalte partide, Banvit a câștigat, 77-61, la Partizan, iar Krasny a reușit un 79-78 la Ierusalim.

După două succese la rând, campioana României conduce grupa E cu 4 puncte, la fel ca Banvit. Cele două echipe se vor înfrunta săptămâna viitoare, în Turcia, în derbiul de moment al grupei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co