Actualitate

China, pe Valea Prahovei

O delegaţie a Federaţiei Naţionale a Femeilor din Întreaga China a fost prezentă pe Valea Prahovei, la invitația Organizației Femeilor Social-Democrate din România. Oaspetele au fost întâmpinate la sediul Primăriei Bușteni, cu pâine și sare, și câte un buchet de trandafiri. Vizita, a cărei temă a fost ”Prezența și implicarea femeilor în dezvoltarea ecoturismului” a avut ca scop îmbunătăţirea beneficiilor culturale, economice şi de mediu ale comunităţilor locale care practică ecoturismul.

Delegația din Republica Chineză a fost formată din oficiali ai Federaţiei Naţionale a Femeilor din Întreaga China, președintele Federației Femeilor din Regiunea Autonomă din Mongolia Interioară și un consilier al Ambasadei Republicii Populare Chineze în România. Gazde au fost Maria Lazăr, secretarul general al Organizației Femeilor Social Democrate din România, Denisa Irimia, vicepreședinte, Fabioara Ionescu, președintele Organizației Femeilor Social Democrate Prahova, Carmen Dumitru și Mihaela Voicilă, vicepreședinte OFSD Prahova.

Frumusețea cadrului natural a impresionat delegația chineză, în urma vizitei dorindu-se înfrățirea stațiunii Bușteni cu un oraș din China de câteva sute de mii de locuitori. În cadrul vizitei, oaspeții asiatici au fost distinși cu titlul de ambasadori onorifici ai stațiunii Bușteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co