Actualitate

Agresorul a recidivat?!

Apar detalii incredibile în cazul tinerei care ieri a fost înjunghiată de fostul său iubit! Potrivit polițiștilor, pe data de 30 iunie, fata a depus o plângere la poliția din Podenii Noi împotriva tânărului. A doua zi, anchetatorii i-au chemat pe cei doi, i-au audiat și au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal pentru amenințare. Deși atunci a declarat că nu o va mai hărțuit pe fosta sa iubită, iată că ieri a vrut să o omoare. A înjunghiat-o de mai multe ori, iar victima a ajuns în stare critică la spital.

Acum se pare că este conștientă, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Părinții fetei înjunghiate o păzeau de cel care în cele din urmă tot a dat atacul. Se pare că tânărul știa că fata este ocrotită de părinți.

Mai mult, bărbatul a mai fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, după ce, în ianuarie 2011, o tânără a depus o plângere împotriva lui. A scăpat doar cu o amendă penală, întrucât în instanță fata și-a retras plângerea. De această data însă, bărbatul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co