Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cinema sub cerul liber, în Parcul Milia din Câmpina

Tenaris CineLatino revine la Câmpina, în zilele de 30 iunie și 1 iulie. Evenimentul este oferit de Tenaris Silcotub și va cuprinde două proiecții de film, unul românesc, și unul argentinian, la care intrarea va fi gratuită.
Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 10 seara, câmpinenii vor putea vedea filmul „Un soi de familie”, realizat în 2017, care reflectă eforturile unei doctorițe din Argentina care încearcă să adopte un copil.
Sunt realitățile din Argentina similare celor din România? Este una din întrebările la care publicul va avea ocazia să răspundă, observând obstacolele cu care protagonista se confruntă pe drumul lung către întemeierea unei familii.
Al doilea film va fi proiectat duminică, 1 iulie, tot de la 10 seara, și este unul dintre cele mai de succes pelicule românești ale anului trecut. „Un pas în urma serafimilor” a câștigat 8 premii Gopo și premiul publicului la TIFF 2018.
Până acum, festivalul Tenaris CineLatino se ținea în Parcul La Soldat. Întrucât aici se efectuează lucrări de modernizare, acesta se mută în Parcul Milia.
Festivalul Tenaris CineLatino se află la cea de-a 7-a ediție și are loc în Zalău, Câmpina și Călărași, cele 3 orașe din România în care Tenaris Silcotub are activități de producție.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co