Sport

Competitie la Clubul Carpati Sinaia

Sunt tineri şi vor să facă performanţă. Se pregătesc din greu, pun multă pasiune în ceea ce fac şi se pot lăuda cu performanţe demne de invidiat. Este vorba despre copiii legitimaţi la Clubul Carpaţi Sinaia, care dau dovadă de multă perseverenţă şi ambiţie. S-au înscris la Club, s-au antrenat şi iată că, acum, au participat la o competiţie importantă. Este prima ediţie a Cupei Carpaţi Sinaia din anul 2009 şi fiecare sportiv vrea să acumuleze cât mai multe puncte, pentru a obţine locul I. Antrenorii sunt mândrii de elevi şi pregătesc cu mare atenţie.
Terenul de tenis a devenit a doua casă pentru ei, iar antrenorii se bucură când văd ca tinerii vor să participe la competiţii naţionale importante. Au o ambiţie demnă de invidiat, iar la Clubul Carpaţi Sinaia iau cele mai bune lecţii despre sportul alb.
Şi la secţia de şah sunt foarte mulţi tineri înscrişi. Jocul minţii şi al logicii nu este deloc uşor, însă cine are capacitate de concentrare, de previziune a mişcărilor adversarilor şi de găsire a unor soluţii eficiente de anihilare a atacurilor, câştigă cu lejeritate competiţia. Concursul din acest weekend de la Clubul Carpaţi Sinaia reprezintă un pas important pentru tineri, deoarece aici se antrenează, iar apoi se pot înscrie la diferite competiţii şi pot obţine rezultate remarcabile.
Tinerii de la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia au obţinut rezultate excelente la concursurile la care au participat, dovada fiind vitrina plină cu diplome, cupe şi medalii. La finalul Cupei Carpaţi Sinaia la tenis şi la şah cei mai buni elevi vor urca pe podium şi vor fi premiaţi de conducere.
httpv://www.youtube.com/watch?v=FauW9fjO_E8

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co