Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Conditii optime pentru sport

Doi ani a aşteptat conducerea, dar mai ales profesorii de sport, de la Grupul Şcolar Industrial Energetic Câmpina, ca sala de sport să fie renovată. Să arate aşa cum ar trebui să arate o sală de sport la nivelul actual. Au aşteptat şi acum au motive de bucurie. Deşi lucrările au durat mai mult decât ar fi trebuit, din motive financiare, investiţia realizată de Consiliul Local Câmpina, a fost inaugurată.
Cu această ocazie, deşi cu câteva zile întârziere, corul liceului Energetic, a deschis manifestarea, printr-un colaj de cântece cu tentă de primăvară, dedicate doamnelor şi domnişoarelor profesoare, dar şi elevelor. Apoi, doi elevi ai liceului, iubitori de muzică rock, au încălzit aproape la maxim corzile chitarelor. Ce a urmat? O secvenţă de lecţie de sport, câteva minute de regie despre cum ar trebui să se facă sport în şcolile şi liceele din România. „Punctarea unui nou început al performanţelor sportive şcolare”…o expresie a directorului unităţii de învăţământ, cu care profesorii de sport nu pot fi decât de acord.
Finalul manifestării a fost plin de aplauze. Mai ales din partea băieţilor, care şi-au putut urmării fetele care au defilat prin mijlocul sălii de sport, purtând câteva creaţii ale Elenei Niţu.
httpv://www.youtube.com/watch?v=dxCMOPj1WvU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co