Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Copiii care merg în Parcul Mihai Viteazul își fac nevoile în tufișuri

Toaleta din Parcul Mihai Viteazul din Ploiești este, din păcate, doar un element de decor, fiind închisă de circa doi ani, chiar de la momentul finalizării construcției. Problema este că, fiind un parc extrem de frecventat de copii, părinți și bunici, tufișurile au fost transformate în toalete provizorii. Oamenii din zonă se plâng de foarte mult timp că nu au unde să-și facă nevoile, însă nimănui din Primărie nu pare să-i pese de această situație.
Despre toalete, reprezentanții SGU ne spun că, fără un buget alocat de Primărie, nu le pot lua în administrare. În plus, în acest moment, toaletele sunt proprietatea firmei de asfaltări Delta.
În fapt, în contractul de asfaltare și reparații străzi semnat de firma Delta cu Primăria Ploiești este prevăzută obligația Delta de a construi 10 toalete publice și a le administra pe toată perioada contractului. Ca la români însă, contractul nu a fost respectat decât pe jumătate, adică toaletele s-au construit, dar nu au funcționat niciodată. Pentru că nimeni nu se sinchisește să penalizeze firma Delta pentru nerespectarea contractului, singura soluție găsită de primarul Adrian Dobre este să aștepte încă patru luni până la finalizarea contractului cu Delta și abia atunci să ia măsuri pentru deschiderea toaletelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co