Actualitate

Coronavirus în Prahova: 68 persoane confirmate și 36 vindecate

Până joi, la nivelul județului Prahova au fost înregistrate 68 de cazuri de infectare cu Covid-19. 36 de persoane s-au vindecat și alte două au decedat.

În cursul zilei de miercuri au fost realizate controale la 21 de agenți economici din Prahova, au fost legitimate peste 1300 de persoane și verificate în trafic aproape 800 de autoturisme.

În urma acestor demersuri, au fost deschise două dosare de cercetare penală pentru trei persoane care au prezentat adeverințe de angajat care, în urma interogării bazei de date REGES, s-au demonstrat a fi false.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, în urma verificărilor efectuate pe durata stării de urgență, 26 de dosare penale au fost deschise în baza articolului 326 pentru falsul în declarații privind motivul deplasării. În cadrul acestora sunt cercetate 38 de persoane.

Numai în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 310 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 423.000 lei.

Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova face apel la cetățeni să respecte prevederile Ordonanțelor militare, normele de igienă și de distanțare socială recomandate de către specialiști, purtarea măștii pentru acoperirea gurii și nasului în spațiile publice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co