Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cred in televiziune

Cred în puterea televiziunii locale din Câmpina, aşa că echipa Valea Prahovei TV a fost chemată pe strada Erou Lt. Col. Oprescu Adrian, pentru a rezolva o situaţie care, la prima vedere, ar putea părea lipsită de importanţă. Şi, cu toate acestea, nu este! De aproape 2 săptămâni o macara de mare tonaj „tronează” pe marginea străzii, îngreunând traficul auto. Dacă pe timpul zilei „maşinăria” poate fi văzută foarte bine, din cauza dimensiunilor, pe timp de noapte lucrurile stau altfel. Braţul întins al macaralei poate deveni la orice oră un „obstacol” pentru şoferii care nu ştiu de existenţa lui. Şi, este un adevărat pericol pentru pietoni, care oricum nu au parte de un trotuar, aşa cum ar trebui, în zonă.
Au încercat să stea de vorbă cu cei care repară macaraua de două săptămâni şi… nu au fost luaţi în seamă. Aşa că… încearcă să-şi rezolve problema prin intermediul televiziunii.
Braţul rabatat al macaralei nu era semnalizat nu era în nici un fel. În cele din urmă a fost „agăţată” o cârpă de el. Cu toate acestea, noaptea, claxoanele deranjează locatarii din zonă.
Bordurile au fost scoase de la locul lor de maşinile de mare tonaj care merg către vamă! Nici o problemă! Oamenii le-au pus la loc! Dar, vorba lor: „stăm să vedem când se întâmplă un accident?… Mai bine prevenim!”
httpv://www.youtube.com/watch?v=lGkuGUx4CrE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co