Actualitate

Cristi Nica a revenit în fruntea CSM-ului

Începând de astăzi, Cristian Nica este, oficial, noul director al Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. Decizia de numire a fost semnată, în această dimineaţă, de către Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre.

Cristian Nica a câştigat concursul pentru postul de director al CSM Ploieşti, care a fost organizat recent, şi, conform deciziei de astăzi, va ocupa această funcţie pentru o perioadă de 4 ani.

După organizarea concursului, fostul director Silviu Crăngașu a făcut o contestație în privința derulării examenului, însă aceasta i-a fost respinsă. Nica revine în fruntea clubului păstorit de Consiliul Local după mai mult de trei ani de zile. El a mai fost la conducerea CSM-ului în perioada noiembrie 2014 – martie 2015.

Ultima oară, Nica a fost manager la stadionul Ilie Oană, iar acest post este posibil să fie preluat de Silviu Crângașu. Deocamdată, Crângașu și-a dat demisia din funcția de consilier al primarului Dobre.

În vârstă de 49 de ani, Cristi Nica este fost arbitru internaţional de fotbal. În prezent figurează ca observator în cadrul Federaţiei Române de Fotbal şi ca membru în cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, din cadrul FRF, fiind cel care face delegările arbitrilor la ligile inferioare. A fost fotbalist, evoluând până la nivelul Diviziei B, apoi, din 1991, a devenit arbitru, ajungând la nivelul Ligii I în anul 2001 şi pe lista FIFA doi ani mai târziu.

CV-ul său cuprinde șapte supercupe ale României, patru finale de Cupa României, peste 300 de meciuri la nivelul primului eşalon şi peste 125 de partide oficiale internaţionale.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co