Actualitate

Criza de locuri de muncă, rezolvată. Parc industrial la Breaza

Veste extraordinară pentru locuitorii orașului Breaza. Din această lună localitatea are un parc industrial, care va însemna locuri de muncă, dar și bani la bugetul Primăriei care vor fi folosiți pentru proiectele orașului, ne spune primarul Brezei, Gheorghe Richea. Eforturile pentru obținerea parcului au fost uriașe și au durat, în total, șase ani.
Parcul industrial se află pe platforma Hidrojet Breaza, societate aflată în procedură de faliment, și se întinde pe o suprafață de 5,89 hectare care cuprinde atât teren, cât și clădiri și hale.
Primarul orașului Breaza ne spune că sunt deja firme interesate să închirieze halele din parcul industrial, printre acestea numărându-se o societate din China care va fabrica amortizoare și componente de mașini, o firmă care vrea să-și mute producția de mobilă aici, precum și câteva service-uri auto.
Primarul Gheorghe Richea susține că, deși sunt foarte multe societăți care vor să vină în parcul industrial, prioritate vor avea cele care vor crea cât mai multe locuri de muncă. În Breaza sunt în prezent 17.000 de locuitori și încă 17.000 de “străinași”, adică oameni din București și din alte localități care și-au construit aici case de vacanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co