Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cu apărarea obții promovarea?

”Cu apărarea obții promovarea” pare să fie deviza Petrolului în liga a doua.

Gruparea ploieșteană dă atacul la promovare cu defensiva. Cel puțin asta se poate spune după cele șapte jocuri disputate până acum. Trupa lui Leo Grozavu are cea mai bună apărare din Liga a II-a, cu doar două goluri primite. Un gol luat de la Metaloglobus, care a însemnat şi singurul eşec din acest sezon, până acum, şi unul de la Pandurii.

În atac povestea este alta, iar Petrolul a marcat 12 goluri până acum. Specific oarecum având în vedere că unul din golgheterii echipei este fundașul Lucian Cazan. El și coechipierii au cu zece goluri mai puține decât liderul campionatului, Academica Clinceni.

Ilfovenii au dat, până acum, 23 de goluri. Altfel, liga secundă oferă un echilibru deosebit în clasament, iar explicațiile ar fi nivelul valoric apropiat, deplasările lungi, condiţii dificile, dar și meciurile de uzură. De la primul loc, ocupat de Clinceni, cu 18 puncte, până la locul 7, deținut de F.C. Argeş, fiecare poziţie din clasament „descreşte” cu câte un punct, Marinescu și coechipierii ocupând locul trei, cu 16 puncte, ultimele trei partide consecutive fiind victorioase pentru galben-albaștri.

Pentru ei urmează derbiul cu Universitatea Cluj, o dispută cu multe orgolii și de tradiţie. Ambele echipe au puncte comune importante, au fost repornite de suporteri și amândouă își doresc promovarea în prima ligă.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co