Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

O gală cu două obiective

Pugiliștii de la CSM Ploiești și C.S. Petrolul sunt angrenați în gale de verificare, prima dintre ele fiind în Moldova.

La Bacău, petroliștii și csm-iștii lovesc tare cu pumnii pentru două obiective. Să fie cât mai bine pregătiți pentru Finala Campionatului Național din luna octombrie, de la Târgu-Mureș, dar și să se remarce, având în vedere că întrecerea reprezintă o selecție pentru lotul național de tineret.

De la CSM Ploiești, antrenorul-coordonator Titi Tudor concurează cu patru sportivi la tot atâtea categorii de luptă: frații George și Iulian Dumitrescu, Florin Mihai și Toni Ioniță. Maestrul petrolist Ion Moroiță trimite în ring tot atâția pugiliști în frunte cu Gabi Șchiopu, medaliat cu bronz european, alături de el fiind Vasile Anton, Ionuț Pârlea și Samuel Gheorghe.

Această perioadă este încărcată pentru boxul ploieștean, care are parte de numeroase competiții. După luptele de la Bacău, petroliștii lui Moroiță găzduiesc o gală amicală cu Farul Constanța, după care, pe aceleași principii, se vor deplasa la Pitești, la începutul lunii octombrie.

În schimb, municipalii lui Titi Tudor revin mâine la Ploiești după care vor participa la Cupa Rovinari. Aici, maestrul emerit va trimite în ring un senior și trei juniori. Primul dintre ei se antrenează și pentru Centura de Aur, care se va disputa, la Galați, la sfârșitul acestei luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co