Actualitate

Cu caiacul pe lacul Paltinu

Prima zi de toamnă vă oferă prilejul să vă relaxați într-un mod cât se poate de plăcut. Ce poate fi mai frumos decât să te plimbi cu caiacul pe apă? Și nu orice apă, ci frumosul lac de acumulare Paltinu, situat la o aruncătură de băț de municipiul Ploiești, alimentat de apa râului Doftana și amplasat într-un decor de poveste.
Acest lucru este posibil datorită celor de la firma octeus, care organizează asemenea activități în mai multe locații: Delta Comana, Mogoșoaia, Snagov, Vidraru și Paltinu.
Astfel, cei dornici să vâslească pe lacul Paltinu sunt așteptați mâine dimineață în parcarea situată vizavi de pajiștea de pe malul acestuia. Odată ajunși aici, participanții își vor împacheta cele necesare în caiace și vor porni într-o tură care va dura aproximativ patru ore. Traseul are o lungime de 10 kilometri, pe apa limpede a lacului, într-un decor desprins parcă din povești, înconjurat de munți și păduri.
Organizatorii pun la dispoziție zece locuri, dintre care patru sunt în caiace duble. Ei au declarat pentru postul Valea Prahovei TV că au primit confirmarea de participare din partea a zece participanți.
Pentru această tură prețul este de 150 lei/loc, preț care nu include transportul. Organizatorii au găsit însă o soluție și în această privință, în sensul că vor organiza mașinile astfel încât costul transportului să fie rezonabil pentru toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co