Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Feminitate pe bicicletă, pe străzile Ploieștiului

Asociația “Prahova în acțiune – Filiala Ploiești” a organizat, joi seara, la Ploiești, o manifestare mai puțin obișnuită! Este vorba despre o paradă a bicicletelor și a trotinetelor destinată sexului frumos!
“Ai mai mult de 14 ani? Alege ținuta care îți pune feminitatea în evidență, accesorizează-ți bicicleta sau trotineta cum știi tu mai frumos și înscrie-te la Parada bicicletelor și trotinetelor din data de 30 august! Așa a sunat anunțul prin care organizatorii le-au invitat pe ploieștencele interesate să participe la acest eveniment.
Un număr impresionant de doamne și domnișoare au urmat traseul Gara de Sud (Statuia Vânătorilor) – Catedrală – Piața Mihai Viteazul – Catedrală – parcarea Palatului Culturii.
De-a lungul traseului ele au fost însoțite de reprezentanții Asociației “Prahova în acțiune – Filiala Ploiești”, mașini ale Poliției Locale, exclusiv pe prima bandă a carosabilului, pe pista de biciclete și pe trotuarul din dreapta al Bulevardului Castanilor.
Participantele s-au întâlnit la ora 18.30, în punctul de plecare de la Gara de Sud, unde au primit informații referitoare la paradă, după care, la ora 19, au pornit pe traseu.
O oră mai târziu s-au desfășurat concursurile „Cea mai frumoasă bicicletă” și „Cea mai cochetă biciclistă”, iar de la ora 20.30 trupa “Rondul de noapte” a susținut un concert, urmat de festivitatea de premiere a câștigătoarelor acestei inedite parade.
Primele 100 de femei înscrise la eveniment au primit kit-ul de participare care conține numerele de înscriere la concursurile „Cea mai frumoasă bicicletă/trotinetă” și „Cea mai feminină ținută”, precum și surprizele oferite de partenerii și sponsorii evenimentului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co