Sport

Cu suporterii vom fi 12!

Unul dintre cei mai vechi jucători ai Petrolului s-a inspirat din campania “Eu sunt 12”. Dean Beța îi cheamă pe suporteri alături de echipa prin sloganul “Cu suporterii vom fi 12”. Beta spune că fanii petroliști fac parte din patrimoniul clubului și sunt datori să lupte alături de jucători. Fundașul știe că împreună cu ei vor fi mai puternici și au șanse mai mari să învingă Voluntariul prezidat de Mitica Dragomir. Tersinio Gane va debuta pe “Ilie Oana”, iar Dean Beta va juca din nou pe “iarba verde de acasă” după jumătate de an de absență.

Chiar dacă este 1 aprilie, Tersinio Gane și Dean Beta spun că salvarea echipei nu este o păcăleală. Ai chiar cred ca Petrolul mai poate rămâne în liga întâi. Încrederea și entuziasmul sunt “armele” jucătorilor după cele patru puncte obținute în două etape. Vor să iasă victorioși din duelul colegilor de licență PRO, Gane-Ganea.

După întâlnirea cu presa, Gane, Beta și ceilalți au intrat în cantonament pentru partida de mâine după-amiază. “Benzile” David și Begeorgi sunt singurii incerți pentru înfruntarea cu FC Voluntari, în rest, toată lumea la program.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co