Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cum arată Poiana Câmpina după viitură

Pe lumină, locuitorii din Poiana Câmpina au văzut toate daunele provocate de ploaia și viitura de noaptea trecută. Drumul principal, alături de alte drumuri din satele Pietrișu și Bobolia sunt pline de noroi și bușteni, aduși din pădure. Un drum a fost decopertat, asfaltul fiind smuls efectiv și aruncat în șanț. Localnicii spun că nu numai ploaia a fost de vină și că ar fi vorba de alt fenomen meteo.
Unul dintre oamenii care au ieșit noaptea din casă era să-și piardă viața. A fost luat de viitură și nu mai putea să iasă din apă. A fost văzut de viceprimar și salvat la timp.
Proprietarii mașinilor avariate le-au văzut cum se rostogoleau pe stradă, împinse de apă și bușteni. Ei spun că vor cere despăgubiri celor pe care ei îi consideră vinovați.
Autoritățile din Poiana Câmpina au primit încă o avertizare, pentru sâmbătă noaptea, când se anunță din noi ploi torențiale. Până atunci vor fi desfundate vâlcelele și vor fi luate măsuri pentru ca viețile și bunurile localnicilor să fie în siguranță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co