Actualitate

Șanse bune ”Măldă” are!

Marius Măldărășanu are șanse bune să facă pasul spre prima ligă. Așa spun surse din interiorul clubului astrist.
Gruparea care joacă la Giurgiu și se antrenează la Ploiești se află în căutarea unui nou antrenor principal. Astra a terminat sezonul cu Gigi Mulțescu pe bancă, însă conducerea clubului nu i-a mai prelungit contractul. Măldărășanu are parte de încredere mai ales din partea președintelui Dani Coman, chiar dacă pentru primul această mutare ar reprezenta o premieră.
Dani și Marius au fost coechipieri la Rapid și colaborează bine și la Astra având în vedere că antrenorul a fost principal la echipa secundă. Coman își dorește un tehnician din noul val, iar Măldărășanu se află în această categorie. El a încheiat pe locul patru sezonul în liga a 3-a având în vedere că Astra 2 a fost singura echipă neînvinsă de Petrolul, echipa care a promovat în eșalonul secund din seria lor.
În plus, antrenorul de 43 de ani a trimis destui fotbaliști tineri la prima echipă, semn că acesta a lucrat cu folos. După derbiul cu Petrolul, Măldărășanu a declarat că așteaptă o provocare mult mai mare în cariera sa și iată că aceasta poate veni de la clubul unde activează de doi ani de zile.
În această seară, conducerea Astrei va intra în ședință și va oficializa noul staff tehnic. Asta și pentru că, la începutul săptămânii viitoare, lotul se va reuni pentru reluarea pregătirilor și este nevoie de o nouă bancă tehnică care trebuie să stabilească programul de vară, dar și noile achiziții. Conducerea Astrei pare să-l aleagă pe Marius Mădărăşanu după ce antrenori precum Eugean Neagoe, Mirel Rădoi sau Marius Baciu au refuzat să vină la echipa din Giurgiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co