Turism

Cupa Bustenarului la schi

Adrenalină şi multă distracţie la concursul Cupa Buştenarului la Schi. Sărbătorile staţiunii Buşteni au debutat astăzi cu un concurs pe pârtia Kalinderu la care s-au înscris cetăţeni de toate vârstele. Cu mic cu mare, s-au echipat corespunzător încă de la primele ore ale dimineţii şi au urcat pe pârtie pentru a demonstra că sunt cei mai buni. Au avut şi susţinători pe măsură, care le-au ţinut pumnii şi i-au încurajat cum au ştiut mai bine.
Dacă tinerii au avut emoţii mari, veteranii schiului din Buşteni au demonstrat că şi la vârstă înaintată poţi aluneca pe covorul alb cu multă graţie şi poţi face o impresie bună publicului. Toţi cei care s-au înscris la concurs practică schiul din tinereţe şi an de an vin pe pârtia Kalinderu pentru Cupa Buştenarului. Cu toţii se cunosc de ani buni şi sunt prieteni, însă pe pârtie se întrec pentru a ieşi pe primele locuri.
La finalul competiţiei, concurenţii din Buşteni au primit diplome de merit şi cupe pe categorii de vârstă.
Zilele Zăpezii în oraşul Buşteni vor continua mâine cu strartul Campionatului Mondial de Escaladă pe Gheaţă. De asemenea, de vineri şi până duminică la pârtie vor avea loc concerte, iar manifestarile se vor incheia cu Finala Campionatului de fotbal in sala de sport a oraşului.
httpv://www.youtube.com/watch?v=uykE0D0XzBQ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co