Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cupa veteranilor la schi

Iubitorii sporturilor de iarnă au avut încă o ocazie să meargă pe pârtia de schi şi să se distreze în cadrul unei competiţii special organizată pentru ei. La cea de-a 21 –a ediţie a Cupei Veteranilor la Schi s-au înscris 190 de concurenţi de toate vârstele. Cea mai bună impresie pe pârtia din Valea Dorului a fost făcută de cei care schiază de peste 50 de ani. Liderul veteranilor la schi are aproape 90 de ani si promite ca nu va renunta curand la pasiunea sa de-o viata. I-ar fi plăcut să-I fie alături şi alţi camarazi, însă nu au rezistat până la această vârstă. Le duce dorul, însă se simte bine alături de cei mai tineri, deoarece povesteşte tot felul de experienţe trăite pe pârtiile de schi în tinereţe.
După ce toată au schiat, concurenţii s-au strâns la festivitatea de premiere. Orgoliile au fost mari, aşa că fiecare a vrut să-şi audă numele strigate printe primele trei. La final, cu toţii au depănat amintiri şi şi-au propus să se reîntâlnească la următoare competiţie de acest gen.
Cupa Veteranilor la Schi a devenit o tradiţie pe Valea Prahovei. În fiecare an, la sfârşitul sezonului, este organizată pe pârtia din Valea Dorului.
httpv://www.youtube.com/watch?v=JLx3d1sSbcc

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co