Actualitate

De unde bani pentru mariri?

Li s-au promis creșteri salariale, dar nu le-au asigurat și fondurile necesare! Guvernanții au dat o ordonanță de urgență care prevede mărirea salariului personalului medical cu 25%, începând de la 1 octombrie. Însă managerii de spitale trebuie acum să jongleze cu bugetul și să caute soluții alternative pentru creșterea veniturilor.
La spitalul municipal Câmpina sunt 540 de angajați, iar această creștere de 25% a salariilor se traduce printr-un efort financiar de aproximativ două miliarde și jumătate de lei vechi. Și la spitalul Voila sunt în jur de 300 de angajați, iar acum se caută soluții pentru găsirea unor fonduri suplimentare din care să fie acordate aceste măriri.
Astfel, vor fi prestate servicii în plus, decontate de Casa de Asigurări, care vor aduce mai mulți bani la buget. Cu toții își doresc această creștere a renumerației într-un sector unde se pleacă masiv în străinătate din cauza salariilor mici.
Managerii mai au la dispoziție o lună în care să găsească varianta cea mai bună astfel încât personalul medical să primească mărirea aferentă lunii octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co