Facebook

Dee, la Sofia

Pierdere grea pentru campioana României la baschet masculin. Daniel “Dee” Brown a plecat în Bulgaria, fiind convins, financiar, de Lukoil Academic Sofia. Brown a fost declarat cel mai bun pasator din faza grupelor EuroCup și în Liga Națională. Așa că Asesoft Ploiești trebuie să se descurce fără el la jumătatea șaisprezecimilor de finală ale EuroCup.

Președintele echipei, Ionuț Georgescu, spune că puterea unei echipe nu stă într-un singur jucător. De neînlocuit, spune Georgescu, e Toni Alexe, cel care pe 21 ianuarie 2005 a murit după un tragic accident de mașină. Oficialul clubului susține că plecarea lui Brown nu este tragică și că în locul acestuia va fi adus un alt conducător de joc.

Până atunci, rolul micuțului american va fi preluat de Runkauskas și Mohammed, care nu sunt de meserie, dar au mai jucat pe acest post. Unul dintre aceștia sau poate cu schimbul, vor duce greul în această seară, când Ploieștiul va juca împotriva a 9.000 de fani ai Valenciei. Plecarea lui Brown nu va fi ultima. Conform unor surse neoficiale, pe lista despărțirilor mai sunt pivotul Gerald Lee și extrema Jarvis Hayes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co