Educatie = Viitor

“Dee” și “Haji” au distrat copii

Baschetbaliștii Ploieștiului au distrat copii. După debutul perfect în EuroCup, Daniel Brown și Alhaji Mohammed s-au relaxat în mijlocul elevilor. Ei au venit în sala de sport a școlii “Profesor Nicolae Simache” unde au fost întâmpinați de peste 100 de copii. Timp de o jumătate de ora, cei mari i-au provocat pe cei mici la diverse jocuri. Aceștia trebuiau să îi ia mingea lui Brown, apoi cei doi baschetbaliști și-au format echipe cu care s-au întrecut în aruncări de la mică și mare distanță. Ai lui Brown au fost mai talentați câștigând concursul. Însă Mohammed s-a revanșat la slam-dunk-uri mai ales că în toată sala se auzea “Haji!” “Haji”.

Această întâlnire a fost și o lecție deschisă, “Dee” și “Haji” arătându-le copiilor câteva tehnici din baschet. Toți au fost extaziați de prezența vedetelor de la CSU Asesoft, iar cei mai norocoși au primit bilete la meciuri și fulare în culorile echipei. Însă toți au bătut palma cu jucătorii și apoi au socializat la autografe. Indiferent că au fost pe mâini, tricouri sau pe hârtie, elevii au fost încântați și s-au pozat imediat cu însemnele baschetbaliștilor.

“Dee” Brown a venit la sală împreună cu familia, iar soția, alături de cei doi copii, a filmat șmecheriile profesionistului. Brown spune că se simte foarte bine la astfel de acțiuni și se bucură de ele mai ales că atunci când a fost la școala nu s-a întâlnit cu vedetele din NBA. Mohammed spune că astfel de evenimente îi determină pe cei mici să iubească baschetul și sa devină suporterii echipei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co