Sport

Dee și Lee au bătut clujenii

Dee Brown si Gerald Lee au avut evoluții de clasă în clasicul baschetului românesc. Cei doi și-au purtat echipa spre victorie în derbiul de la Cluj. Gruparea ploieșteană s-a impus cu 80 la 69 împotriva lui U BT Cluj. Fără Burlacu, accidentat, și cu Runkauskas și Cooper opriți pe bancă din cauza regulamentului, trupa lui Arnautovic a fost tot timpul la conducerea partidei, la un moment dat diferența ajungând și la 20 de puncte.

Conducătorul de joc Brown a înscris 25 de puncte și a oferit cele mai multe pase decisive, fiind desemnat MVP-ul primei etape. Micuțul american a început sezonul în forță, fiind coșgeterul echipei în trei din cele patru meciuri oficiale disputate până acum. Iar pivotul Lee a marcat în Ardeal 24 de puncte și a reușit cele mai multe recuperări.

Evoluția cuplului Dee-Lee, dar și a echipei în general, i-a determinat pe clujeni să spună, deja, că alb-albaștrii vor câștiga titlul și în acest sezon. Antrenorul Dado Arnautovic susține că victoria este absolut meritată și că apărarea a fost punctul forte într-un meci în care gazdele nu l-au surprins cu nimic. Tot în această săptămână, baschetbaliștii Ploieștiului vor juca un nou meci în campionat, vineri, la CSM Oradea.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co