Actualitate

Demolarea pieței Halelor Centrale, doar după expropriere

Bâlbele autorităților și aruncarea pisicii dintr-o curte în alta îi lasă pe ploieșteni cu aceeași piață a Halelor Centrale dărăpănată, cu risc de prăbușire și extrem de mizerabilă.
Directorul Hale și Piețe arată în direcția primarului, primarul în direcția viceprimarului și a Consiliului Local, iar viceprimarul invocă exproprierea proprietarului care nu vrea să negocieze demolarea clădirii construite fix în piață, cu acte în regulă, prin anii 2000.
Blocajul din acest cerc vicios riscă să amâne termenul de construcție a unei noi piețe abia pentru anul viitor.
Directorul Hale și Piețe ne mai spune că nu poate avansa o dată concretă a începerii demolării și se plânge că primarul nu a virat banii necesari proiectului, în condițiile în care majorarea de capital a fost votată în Consiliul Local.
În replică, primarul Adrian Dobre susține că nu poate trimite banii către Hale și Piețe, atâta vreme cât blocajul nu a fost rezolvat.
Acesta afirmă că i-a transmis viceprimarului George Pană să vină cu propunere de expropriere în Consiliul Local, pentru a debloca situația.
Comercianții din Piața Halelor Centrale sunt oarecum împărțiți în ceea ce privește dorința de a avea o nouă piață.
Până când se vor lua măsuri concrete pentru deblocarea situației penibile în care se găsește administrația, locuitorii Ploieștiului vor fi nevoiți să suporte aceleași imagini dezolante ale acestei piețe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co