Actualitate

Ministerul Transporturilor: Nicio informație nu iese din Spitalul CFR!

Conducerea Spitalului CFR Ploiești a primit o circulară de la Ministerul Transportului, prin care se interzice angajaților unității să divulge vreo informație despre preluarea spitalului.
Vestea că cel mai apreciat spital din județ, CFR Ploiești, va fi preluat de administrația orașului sau de cea a județului a produs un val de indignare atât în rândul salariaților unității sanitare, cât și în cel al ploieștenilor. Printre angajații spitalului se manifestă spaima că CFR Ploiești, care s-a modernizat cu fonduri proprii și care a format o echipă de medici responsabili, dedicați și apreciați de cei care s-au tratat aici, se va duce de râpă, având soarta celorlalte spitale din județ.
Conducerea Primăriei Ploiești ne spune că a fost întrebată de către cei de la Ministerul Transporturilor dacă dorește să preia în administrare Spitalul CFR, motivația transferului fiind descentralizarea. Și președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, confirmă că a primit aceeași solicitare din partea Ministerului Transporturilor, în sensul de a prelua în administrare Spitalul CFR Ploiești, căreia i-a răspuns favorabil.
Rămâne de văzut cine va avea de câștigat din această preluare dar, mai ales, cine va avea de pierdut!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co