Actualitate

Derbi de mijlocul clasamentului

Petrolul are de dat o restanță la mijlocul acestei săptămăni. Mâine, de la ora 19.30, pe arena „Ilie Oană”, formația ploieșteană va înfrunta Chindia Tărgoviște. Cele două candidate la promovarea în liga întâi se vor duela într-un derbi de mijlocul clasamentului.
Asta pentru că Petrolul ocupă locul 8, Chindia este pe 9, ambele cu 10 puncte.
Pentru a confirma succesul din Valea Jiului, petroliștii trebuie să ia și restanța în fața dâmbovițenilor. O victorie i-ar trimite pe galben-albaștrii în topul ierarhiei la zi din liga a doua. Va fi și un duel al antrenorilor cu experiență și cunoscuți în fotbalul românesc, Leo Grozavu-Viorel Moldovan.
Acesta din urmă a urmărit ”live” câteva meciuri ale ”lupilor”, însă Grozavu speră să-l surprindă în jocul de mâine. Datorită succesului de la Petroșani, Petrolul are primul golgheter al acestui sezon. Este vorba despre apărătorul Lucian Cazan care a marcat în disputa cu Energeticianul, fiind a treia reușită pentru jucătorul venit, în vară, la Ploiești.
Cazan are trei goluri pînă acum, toate marcate în deplasare. În urma lui se află atacantul Sergiu Arnăutu, cu două reușite. Pentru prima oară în acest sezon au mai punctat Sebi Ghinga și Nini Popescu. La jocul din Vale, Laurențiu Marinescu a redebutat în galben și albastru preluând tricoul cu numărul 10 de la Claudiu Herea.
În premieră, au îmbrăcat echipamentul petrolist, intrând în repriza secundă, mijlocașii Cătălin Ştefănescu şi olandezul Jeroen Lumu. Biletele pentru Petrolul-Chindia sunt disponibile și mâine, în ziua jocului, până la ora de start a partidei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co