Actualitate

Mai sigur și mai curat

Municipalitatea ploieșteană nu este mulțumită de modul în care sunt aplicate în prezent măsurile menite să confere siguranță în școli, dar și în locurile publice sau să asigure un grad ridicat de salubrizare în oraș ori să ducă la sancționarea persoanelor care nu respectă legislația în vigoare.
Lucrurile se vor schimba însă cât de curând. Așa promite primarul Adrian Dobre, care a afirmat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că autoritățile intenționează să îmbunătățească modul de colaborare între poliția locala, poliția națională și jandarmerie în ceea ce privește siguranţa copiilor în perimetrul şcolilor şi în apropierea lor, curăţenia în oraş dar şi ordinea publică.
Adrian Dobre a explicat că procedura demarată are ca scop să clarifice modul concret de amplasare și funcționare a mijloacelor de monitorizare.
Primarul Ploieștiului a mai spus că nu există încă un termen stabilit până o astfel de monitorizare va deveni funcțională pentru că municipalitatea va trebui să vadă și care este necesarul financiar pentru punerea în aplicare a acestui sistem.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co