Actualitate

Derbiul a atras la cel mai înalt nivel

A fost plin de VIP-uri din lumea fotbalului la Petrolul-U Cluj. În frunte cu selecționerul Romăniei Cosmin Contra, venit la meci împreună cu secundul “Jerry” Gane. Cum l-au văzut fanii Petrolului i-au cerut imediat să se pozeze.
Deoarece parcarea era plină Contra și-a găsit loc cu greu și l-a direcționat pe Gane să parcheze astfel încăt să nu atingă altă mașină.
Fostul antrenor al Petrolului a plecat spre finalul jocului cu impresia că a văzut un meci bun și o execuție de Liga Campionilor. Atacantul Moldoveanu își dorește ca acest gol să-l ajute să prindă naționala mare.
Şi alţi antrenori care au activat la Ploieşti n-au regretat că au urmărit ,,un meci de liga întăi”. Rednic, Roşu, Stoichiţă şi nu numai, au fost plăcut suprinşi de calitatea unui derbi de tradiţie al fotbalului romănesc.
La ieşirea pe gazon, fotbaliştii Petrolului au afișat un banner pe care scria,, ÎMPREUNĂ PENTRU MIHAI”. Mesajul este pentru un copil de 15 ani care are nevoie de un transplant de ficat iar cei care vor să-l ajute o pot face intrănd pe pagina de Facebook-ImpreunăpentruMihai .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co