Actualitate

Un gol de cinste!

După succesul foarte important cu U Cluj, a doua zi, fotbaliștii petrolişti au avut parte de o refacere plăcută. Starul partidei, atacantul Moldoveanu, le-a făcut cinste cu bere colegilor pentru golul extraordinar marcat în poarta clujenilor. Execuţia senzaţională i-a marcat și pe cei mai mici fani petroliști care au ținut neapărat, după meci, să se pozeze cu “Ibrahimovic” al Petrolului. Moldoveanu le-a mulțumit și suporterilor deoarece ajutorul lor a fost determinant în căștigarea derbiului.
Al doisprezecelea jucător l-a chemat la salut și pe Gigi Mulțescu, fapt ce nu s-a mai întămplat de mult timp pe arena ploieșteană cu un antrenor. Cu fluturi în stomac şi emoţionat, lui Mulţescu i-au dat lacrimile la final deoarece nu credea că poate resuscita echipa așa repede.
Stadionul ,,Ilie Oană” rămăne un loc special și pentru antrenorul Clujului, Bogdan Lobonț. La Ploiești el s-a retras de la echipa națională însă și de data aceasta a plecat trist din cauza rezultatului. Notorietatea sa rămăne valabilă iar unul din observatorii partidei s-a pozat cu ,,Pisica”, în rol de fotograf fiind mijlocaşul petrolist Chindriş.
Este al doilea succes înregistrat de Petrolul, în acest campionat, cu scorul de 1-0. Trupa ploieșteană s-a apropiat la trei puncte de un loc promovabil și duminica viitoare va juca la Aerostar Bacău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co