Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Derby sub privirile Casei Regale

Alteța sa Regală Principesa Maria a premiat Derby-ul de Trap al României. Driver-ul Vasile Gheorghe și calul Calypso au ieșit câștigători și au avut onoarea să fie premiați de Principesă. Aceasta a fost speriată de un Calypso nărăvaș însă i-a făcut plăcere să premieze în premieră aici mai ales că odată Hipodromul a fost domeniu regal.
Caii au alergat dar au făcut și spectacol. Miron Bococi, un român stabilit în Spania, este unul dintre cei mai pricepuţi dresori de cai din Europa. Bococi a prezentat publicului un spectacol denumit – Free Style Horse Show – sub privirile stewardeselor.
Cursa poneilor a fost cea mai simpatizată alergare de pe Hipodrom. Șase mici bidivi s-au aliniat la start iar poneiul de 5 ani ,Morcovel, condus de Nicola, a căștigat în aplauzele mulțimii. Premierea a fost făcută de reprezentanta Prințului Bin Mansoor Bin Zayed, patronul celor de la Manchester City.
Au fost şi curse de galop iar la una dintre ele unul din cai a venit pe locul doi fără să fie condus de călăreț. În final s-a disputat, pentru prima oară în Romănia, o alergare internaţională de trap cu şase concurenţi din tot atătea ţări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co