Actualitate

Noroc cu stadionul

Arena ”Ilie Oană” poartă noroc celor de la Viitorul. În nici două luni de zile, gruparea constănțeană a căștigat la Ploiești, atăt Cupa cât și Supercupa României. Managerul Viitorului, Gică Hagi, a recunoscut că le merge bine pe arena petrolistă. Mai ales că majoritatea publicului a fost de partea lor. Hagi și-a adus aminte când juca aici cu Sportul Studențesc și l-a tachinat pe portarul său, Arpad Tordai. Acesta a greșit sezonul trecut pe când evolua la Petrolul iar, acum, la Supercupă, a scos tot.
Fotbalul ține de șansă iar pierzătorul Dan Petrescu a spus, la conferința de presă, că de data asta “norocul s-a întors împotriva lor”. Acum se află la 4000 de kilometri distanță, în Kazahstan, pentru meciul cu Astana. Fără George Țucudean care a nu a fost inclus pe lista UEFA pentru acest joc. După meci, internaționalul român s-a întreținut cu unul din prietenii săi, fostul petrolist Chindriș.
La finala de pe ,,Ilie Oană” a fost toată “spuma” fotbalului românesc. Selecționerul Contra i-a dat bani unui om iar Mircea Lucescu nu a văzut golul lui Artean deoarece a plecat cu zece minute înaintea finalului de joc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co