Actualitate

Derbyul învinșilor

Duminică, Hipodromul Ploieşti găzduiește o nouă Reuniune hipică oficială. Va fi una dedicată învinșilor din Derby-ul de Trap al României, ediția 2018.
În cadrul evenimentului din 21 octombrie, organizatorii au pregătit şase curse de trap şi două întreceri atractive, cu ponei. Va fi reuniunea în care principalul eveniment este „Premiul de Consolare”, cursă rezervată cailor care au participat la Derby, în urmă cu două săptămâni, cu excepția câştigătorului Speedy Nobel!
Reuniunea va debuta la ora 10.00, cu Premiul Răsunet, care va fi urmat, peste o jumătate de oră, de Premiul Tineretului şi, ulterior, după același interval de timp, de Premiul Razlin. Între ultimele două curse este programată şi o prezentare a cailor din rasa Pur Sânge Arab.
Imediat după ora 11.00, spectatorii se vor putea delecta cu semifinalele unei competiţii inedite pe Hipodromul Ploieşti, concursul de ştafete călare, în care sunt implicaţi cai de sport şi ponei.
Main-event-ul zilei, Premiul de Consolare, este programat să înceapă la ora 11.30 şi va avea la start cei 7 cai… pierzători din Derby, cu precizarea că ordinea la start a fost stabilită, conform regulamentului, în urma unei trageri la sorţi. După principala cursă a reuniunii, se va ţine finala concursului de ştafetă călare, apoi vor urma Premiul Romina, la orele prânzului, o cursă de ponei dotată cu Premiul Pegasus, şi, în încheiere, Premiul Regina Kira.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co