Actualitate

Grigore trebuie să fie grozav!

Tavi Grigore se întoarce pe banca Petrolului și trebuie să facă o treabă grozavă până în iarnă. Adică să obțină cât mai multe victorii care să readucă echipa pe locurile promovabile. Clubul a decis rezilierea contractului antrenorului Leo Grozavu. Asta, din cauza rezultatelor sub aşteptări obţinute, precum şi a ratării unuia dintre cele două obiective propuse, anume calificarea în fazele superioare ale Cupei României.

Grigore va redebuta tot în deplasare așa cum a fost și ultimul său meci oficial, în noiembrie 2017, în liga a treia. În noroiul de la Popești trupa lui Grigore câștiga cu 2 la 1. Acum, Tavi și-ar dori același rezultat și în deplasarea de duminică de la Daco-Getica București.

Se va juca în cartierul Colentina, iar petroliștii nu au amintiri plăcute de acolo. În acest sezon au suferit cel mai rușinos eșec în fața celor de la Metaloglobus. Deocamdată, Grigore va colabora cu secunzii lui Grozavu, Cornăţeanu, Şleam şi Chiribici. Pentru un redebut fericit al lui Grigore trebuie ca și jucătorii să aibă o reacție de orgoliu având în vedere ultima evoluție.
Petrolul a mai anunțat că Mirel Bolboaşă, Paul Antoche şi Sergiu Arnăutu, excluși din lot de Leo Grozavu, au fost reprimiți nu înainte de a fi sancționați din cauza abaterilor disciplinare.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co