Actualitate

Despre proiectele din educație, la început de an școlar

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a dorit să participe, astăzi, alături de elevi, la deschiderea noului an școlar 2018-2019, motiv pentru care a participat la festivitățile de deschidere organizate de două unități de învățământ ploieștene, respectiv Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” și Colegiul Tehnic “Elie Radu”.
Cu această ocazie, el le-a vorbit elevilor și părinților despre semnificația școlii, dar și despre atenția deosebită pe care municipalitatea o acordă sectorului educațional.
La rândul său, inspectoarea școlară Florina Damian a salutat faptul că în anul școlar precedent învățământul prahovean a înregistrat rezultate deosebite la concursuri și olimpiade și a mulțumit cadrelor didactice pentru eforturile depuse în acest sens. Totodată, ea a subliniat necesitatea colaborării între cadrele didactice și părinți
Și viceprimarii Cristian Mihai Ganea și George Pană au participat, astăzi, la deschiderea noului an școlar.
Astfel, viceprimarul Cristian Ganea a fost prezent la ceremoniile organizate la Școala gimnazială “Toma Caragiu” Ploiești, respectiv la Școala gimnazială “I.A. Bassarabescu” Ploiești.
La rândul său, viceprimarul George Pană a participat la deschiderea festivă a cursurilor din noul an școlar la Colegiul Național “I.L. Caragiale”, după care s-a deplasat la festivitatea desfășurată la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co