Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Detaliile crimei

Ies la iveală tot mai multe detalii despre crima care șocat Ploieștiul. Odată cu arestarea suspectului Vasile Pascale se conturează tot mai clar legătura dintre el și Tatiana Tudor. Pascale și victima au întreținut mai multe conversații pe o rețea de socializare și chiar pe telefonul mobil și, se pare că cei doi se mai întâlniseră de câteva ori în ultima perioadă, tot în locul în care a fost comisă fapta.

Dar femeia dorea să pună capăt relației, așa că ultima întâlnire dintre ei, cea din 3 august, a degenerat în ceartă și, în final, la uciderea Tatianei. Anchetatorii au fost conduși spre suspect nu doar de discuțiile amintite. După comiterea faptei, Pascale a plecat la mare, cu o altă femeie, din București, iar aceasta, ajunsă acum martoră în dosarul cauzei, ar fi declarat că odată ajuns în stațiunea Mamaia suspectul a avut grijă să-și spele o pereche de bermude de blugi, una de pantofi sport și un tricou negru, folosind o perie de covoare.

Pe de altă parte, atunci când a fost interceptat de polițiști, pe autostrada A2, în noaptea de 9 spre 10 august, Vasile Pascale ar fi avut în bagajul său un portofel care aparținuse victimei, în care se afla și un card de fidelitate eliberat de un supermarket, care aparținea Tatianei Tudor. Și chiar pe geanta bărbatului ar fi gost identificate câteva pete roșiatice. Toate acestea contrazic declarația suspectului dată în fața anchetatorilor, conform căreia nu s-a întâlnit niciodată cu femeia ucisă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co