Actualitate

Este momentul acțiunii

Numele, Scutul și Templul! Sunt trei cerințe ale suporterilor petroliști pentru Consiliul Local Ploiești. Uniunea Suporterilor Petroliști a remis un comunicat în care le cere de urgență aleșilor locali să ajute Petrolul! USP-ul spune că atașamentul față de simbolul Ploieștului trebuie dovedit prin inițiativă și acțiune concretă. Oamenii îndemnă politicienii să întrunescă Consiliul Local în ședință extraordinară pentru a desăvârși renașterea Petrolului! Adică cei din Consiliu, prin voturile lor, să redea numele și scutul noii grupări.

O echipă recunoscută ca și continuatoarea de drept a Petrolului. Aceasta să beneficieze de stadionul Ilie Oana și de baza de antrenament de la Crângul lui Bot. Fanii le reamintesc aleșilor că toate aceste lucruri sunt esențiale pentru viața echipei. Ei sunt dezamăgiți de mediul politic după ce cu ocazia alegerilor se întreceau în soluții pentru salvarea Petrolului, iar în momentul de față sunt total dezinteresați. Acum, spun suporterii, consilierii dar și primarul Adrian Dobre au ocazia să dovedescă preocuparea și interesul pentru culorile galben-albastre. În final, Uniunea a făcut apel și la mediul de afaceri.

Oamenii cu bani care simt ceva pentru Petrolul trebuie să se implice imediat. Clubul are nevoie de investitori reali, nu de carton. Iar odată cu primirea recunoașterii oficiale a echipei de către Consiliul Local, USP-ul speră ca oamenii de afaceri să aibă curajul de a face un pas în față și a oferi ajutorul în mod deschis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co