Actualitate

Diagnostic de mare precizie, la Policlinica cu Plată

Cunoscuta Policlinică cu Plată, din Ploiești, a achiziționat recent aparatură medicală ultramodernă care rezolvă o mare problemă a sistemului de sănătate. Este vorba despre diagnosticarea precisă a bolnavilor, în absența mijloacelor tehnice performante doctorii întâmpinând până acum mari dificultăți în acest sens.
Fiind digitale, radiografiile se scot pe loc, iar faptul că se pot mări foarte mult cu păstrarea clarității permite chiar și medicilor cu mai puțină experiență să pună cu precizie diagnostice. Vestea bună pentru pacienți este aceea că analizele și radiografiile făcute cu noua aparatură a Policlinicii cu Plată sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.
Dr. Bogdan Cristian Nica a semnalat faptul că există un grad mare de absență a educației medicale printre români, care își pun viața în pericol atunci când nu își fac anumite investigații, absolut obligatorii după 40 de ani.
Totodată, doctorul Nica atrage atenția că, după apariția menopauzei, femeile trebuie să își facă anual Dexa, radiografia performantă care pune diagnosticul osteoporozei, o boală absolut tratabilă cu medicamente. Doamnele trebuie să știe că osteoporoza nedepistată poate provoca fracturi grave, cum ar fi cea de șold, susține dr. Bogdan Cristian Nica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co