Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Diagrama astrală a finalei Cupei României județene

Diagrama astrală a finalei Cupei României-Prahova arată că CS Blejoi ar fi favorită la câștigarea trofeului.
Cel puțin așa susține Gheorghe Biziniche, unul dintre conducătorii echipei CS Blejoi, campioana județului în acest sezon. El a spus în cadrul conferinței de presă de astăzi, găzduită de AJF Prahova, că reușitele din acest sezon sunt astrale pentru echipa sa. Și coincid fericit cu cei 10 ani de existență a grupării de la marginea Ploieștiului. De partea cealaltă, trupa antrenată de Iulius Mărgărit, CS Păulești, se bazează pe experiența în această competiție, fiind prezentă în ultimele patru finale consecutive. Partida dintre locul unu și locul doi în Liga A Prahova, CS Blejoi, respectiv CS Păulești, se va disputa, mâine după amiază, pe stadionul Ilie Oană, în ultimul act al competiției surprizelor.
Ambele echipe au câte o absență importantă: fundașul păuleștean Laurențiu Dumitru este accidentat, în timp ce de la blejoieni va lipsi atacantul Cristi Vasile. Primele pentru cucerirea trofeului se văd după poziția în clasament. Campioana oferă 500 de lei de jucător, în timp ce vicecampioana plătește cu 350 de lei câștigarea Cupei.
Gazda conferinței a fost președintele AJF, Silviu Crângașu. Protagoniștii au stat la aceiași masă, fiind înconjurați de trofeele acordate de-a lungul timpului. Și de data aceasta, Asociația Județeană a pregătit un nou trofeu, care va fi acordat câștigătoarei, la finalul confruntării.
Închirierea “Arenei Lupilor” a costat aproximativ 4000 de lei, sumă care este suportată în mod egal de ambele combatante. Petrolul este ultima câștigătoare a trofeului, după ce în 2017 l-a cucerit în fața Păuleștiului. Va fi doar a doua finală prahoveană din istoria modernă găzduită de “Ilie Oană”, după cea de anul trecut.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co